Info

Mitä löytyy NÄKY Ry:n sisältä:


Perustimme yhdistyksemme vuonna 2004.  Meitä oli 3 näkövammaista, kulttuurista innostunutta henkilöä.  Halusimme parantaa meidän kaikkien mahdollisuuksia nauttia kulttuurikentän monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.  Päätimme toimia lähinnä pääkaupunkiseudulla.
Vuosien mittaan jäsenmäärämme on kasvanut tasaisesti ja vuoden 2021 lopulla meitä oli yli 60.  Joukkoomme kuuluu sekä näkövammaisia että näkeviä henkilöitä.  
Jäseniä on Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Sipoosta, Järvenpäästä, Keravalta jne...  Kaukaisimmat jäsenemme tulevat Oulun lähistöltä.

Olemme itsenäinen yhdistys.  Teemme yhteistyötä Näkövammaisten liiton, sen alue- ja toimialayhdistysten sekä lukuisten muiden vammaisjärjestöjen kanssa.   Emme kuitenkaan ole minkään muun liiton tai yhdistyksen alayhdistys.
Yhteiskumppaneitamme ovat myös lukuisat pääkaupunkiseudun kulttuurilaitokset, museot, galleriat, teatterit ja konserttilaitokset.
Teemme työtämme vapaaehtoisvoimin ja käytämme vuosittaisen jäsenmaksutuoton lähes kokonaan tapahtumien järjestämisestä johtuvien kulujen peittäämiseen.  NÄKY myös sposoroi monia osallistumismaksuja ja pyrkii näin saamaan tapahtumat taloudellisestikin hyvin saavutettaviksi.
Tapahtumien toteutuksessa käytämme tukena sekä näkövammaisten henkilökohtaisia avustajia että tapahtumajärjestäjien oppaita sekä kuvailutulkkeja.

Toimintakauden 2021 hallituksen koostumus:
Ismo Tilanto, puheenjohtaja, Helsingistä
- sähköposti: ismo.tilanto@naky-kulttuuri.fi   puhelin: 050-358 0763

Ulla Raappana-Jänis, hallituksen varapuheenjohtaja, Vantaalta
- sähköposti: ulla.Raappana-janis@naky-kulttuuri.fi
Maarit Hedman, hallituksen jäsen, Espoosta
Jukka Penttilä, hallituksen varajäsen, Hyvinkäältä

Tässä linkkejä:  Yhdistyksen säännöt    tietosuojalauseke   *

yhdistyksen y-tunnus:  2073463-4

pankkiyhteys: FI61 5721 4620 1163 83

LUE LISÄÄ MEISTÄ